LA NOVA REGIDORA DE PARTICIPACIÓ VISITA EL CASAL DEL BARRI I ES REUNEIX AMB L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNATS

El 14 d’octubre la nova regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palma, Eva Frade, va visitar El Terreno. La regidora i membres del seu equip van mantenir una reunió de treball de més de dues hores amb els representants de l’Associació de Veïnats al Casal del barri. Durant aquesta trobada, se li va exposar a la regidora Eva Frade la tasca que es realitza al Casal i les necessitats a les que s’ha de donar solució.

En concret, se li va demanar que l’ajuntament actuï per tal de:

· Proveir de wifi i d’equip informàtic el Casal.

· Solucionar la falta de calefacció i de climatització de l’edifici, que impedeix un ús normal de la instal•lació els dies freds o de molta calor.

· Modificar les normes d’ús del Casal, que són inadequades per als nins del barri.

· Organitzar activitats els dissabtes adreçades a nins i famílies.

· Potenciar la biblioteca que ja existeix.

· Tancar la terrassa per evitar el botellot que es produeix el cap de setmana.

Igualment, es va explicar a la regidora la sensació d’inseguretat deguda a la presència d’un sense sostre i a l’acumulació de brutícia als baixos del Casal.

També es va exposar el sentiment de discriminació del Casal d’El Terreno respecte a d’altres casals de Palma que estan subvencionats. Aquí, en canvi, som els veïnats els que ens hem de fer càrrec de l’organització i finançament de les activitats. Com a ciutadans de Palma que paguem els nostres impostos, tenim dret als mateixos serveis que l’ajuntament ofereix a altres barris de la ciutat.

La valoració que l’Associació de Veïnats fa d’aquesta reunió és molt positiva, ja que tinguérem una resposta encoratjadora a les nostres demandes.