Visita oficial del batle José Hila a El Terreno

Acompanyat per la regidora del districte Ponent, Angélica Pastor, i membres de l’Associació de Veïnats, coneix de primera mà els problemes i les reivindicacions del barri. Hila assegura que El Terreno “és un barri prioritari”i es compromet a cercar fons europeus per fer inversions.

El Terreno, 29 de juliol de 2015.

El batle de Palma, José Hila, ha fet la seva primera visita oficial al barri d'El Terreno. Acompanyat per membres de l’Associació de Veïnats d'El Terreno, ha fet un recorregut per diversos indrets del barri. La comitiva ha començat la visita al Parc de la Quarentena, per després recórrer els carrers Germans Schembri, la plaça Gomila, carrers Joan Miró, Brigadier Porras, Robert Graves i de nou Joan Miró fins a S’Aigua Dolça.

Els membres de l’Associació, juntament amb altres veïnats que s’han volgut afegir al recorregut, han comunicat al batle les principals reivindicacions del barri, entre elles la rehabilitació dels edificis en ruïna, el control estricte dels locals nocturns que incompleixen la normativa, la falta d’equipaments, la millora de la neteja general del barri i la reparació de mobiliari urbà, voreres i il·luminació nocturna.

Ha acompanyat el batle la regidora del districte Ponent, Angélica Pastor, que s’ha mostrat molt interessada en resoldre els problemes més urgents del barri. Pastor també és la regidora de Seguretat Ciutadana, una àrea de vital importància per resoldre els problemes lligats als locals d’oci nocturn.

La visita ha finalitzat a les instal·lacions abandonades de la històrica piscina de S’Aigua Dolça. Allà, els veïnats han demanat a Hila que aquest indret tan simbòlic, avui degradat, torni a ser una piscina o un equipament esportiu per al barri, tal com està previst en els plans urbanístics.

El batle José Hila, en declaracions recollides per IB3 Televisió, ha dit que El Terreno “és un barri prioritari” per a l’ajuntament i ha anunciat que el seu equip cercarà fons europeus per invertir al barri. Hila ha afegit que El Terreno és un barri “amb molt de potencial turístic i comercial” i que és necessari fer actuacions per “donar vida” a la barriada.

Text i imatges: Guillem Gayà

ERROR (no es pot mostrar l'objecte)