Concerts de primavera

Gràcies a la labor de promoció, a tots els nivells, del nostre barri que du a terme l'Associació de Veïnats, El Terreno ha estat inclòs a dins el programa municipal de concerts singulars: PALMA DE PRIMAVERA, Música i espais.
Al nostre barri es realitzaran dos concerts als Jardins de Natzaret: el primer el 3 de juny a les 20:30 hores a càrrec de Palma Gospel Singers i el segon l'11 de juny a les 20 hores, també als jardins de Natzaret a càrrec de la Jove Orquestra de les Illes Balears. És nen significatiu que el nostre escenari és l'ùnic en el qual s'oferirán dos concerts.
L'Associació vol fer constar la col·laboració impagable del Patronat de la Fundació Natzaret i el seu director Guillem Cladera, així com la bona disposició del regidor de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Miquel Perelló, gràcies als qui el nostre barri pot oferir a la ciutat en uns dels seus escenaris naturals més bells i emblemàtics, dos concerts d'indubtable interès.
Ambdues formacions en els seus concert presenten elements que accentúan l'interés de la seva actuació: La JOVE ORQUESTRA DE LES ILLES BALEARS, tan vinculada al nostre barri on va fer el seu concert de presentació, estrena, per aquesta ocasió, el seu CONCERT DE SOLISTES.
I, d'altre banda, el concert de presentació de la coral amb seu en el nostre Casal de Barri, PALMA GOSPEL SINGERS, dirigida per Joan Lainez.
Feu clic a la imatge per veure-la a major tamany